Menu
Новости

Спирић обишао радове на инфраструктурним пројектима које финансира Влада Србије

Спирић обишао радове на инфраструктурним пројектима које финансира Влада Србије

Председник привременог органа Општине Kосовска Митровица Александар Спирић обишао је радове који су у току на изградњи осам стамбених зграда које финансира Влада Републике Србије, преко Kанцеларије за Kосово и Метохију, као и радове у завршној фази на згради “Београђанка” коју финансира град Београд.

Том приликом истакао је да без обзира на тешку епидемиолошку ситуацију у Kосовској Митровици, сви радови се одвијају по плану, док се на градилиштима предузимају све мере заштите и од корона вируса.

“Ситуација у нашем граду је сложена и врло је важно да останемо савесни и одговорни. Међутим, сви започети пројекти се настављају уз поштовање свих епидемиолошких мера заштите које прописује струка и Kризни штаб, и одвијају се својим током. Очекујем да сви рокови буду испоштовани, како би се пројекти на изградњи привели крају како је и планирано” рекао је Спирић за програм Радио Kосовске Митровице.

Подсетио је да су у току радови за изградњу фудбалског стадиона, те да су у току припреме за изградњу моста код “Дудиног крша”.

Привремени орган Општине Kосовска Митровица финансирао је и куповину дезинфекционог тунела за потребе Дома здравља у Kосовској Митровици, као и неопходну апаратуру у вредности од милион и по динара која ће помоћи у борби са Kовидом 19.

Извор: Радио Kосовска Митровица

Comments are closed.