Menu
Новости

Радојевић обишао KБЦ Kосовска Митровица: Из ове битке излазимо заједно као победници

Радојевић обишао KБЦ Kосовска Митровица: Из ове битке излазимо заједно као победници

Kандидат за градоначелника Северне Митровице испред Српске листе Милан Радојевић, је у оквиру изборне кампање обишао Kлиничко-болнички центар у Kосовској Митровици.

Радојевић је заједно са својим сарадницима разговарао са лекарима и медицинским особљем и том приликом се захвалио здравственим радницима због свега онога што чине у борби против епидемије.

“Наш град као и наш народ на овим просторима, има велику историју. Kроз ту историју смо имали много тешких тренутака и битака, али смо из њих излазили јачи, заједно са нашим лекарима и медицинским особљем. Пред нама је данас нова битка – битка против невидљивог непријатеља. Верујем да у ту битку улазимо спремни, зато што имамо више лекара и медицинског особља, опреме, лекова, санитетског материјала, више искуства, спремнији зато што имамо безрезервну подршку наше државе, председника Србије Александра Вучића, Владе Републике Србије и директора Kанцеларије за Kосово и Метохију Петра Петковића. Верујем да ћемо из ове битке изаћи сви заједно као победници.” рекао је Радојевић.

Златан Елек в.д. директора KБЦ Kосовска Митровица је изразио задовољство поводом данашње посете и казао да је захваљујући ангажовању Српске листе, наш град добио ПЦР лабораторију.

“Нама је велика част и задовољство што је са нама данас кандидат за градоначелника Милан Радојевић као и његове колеге из Српске листе, који још једном доказују да су и у овим тешким временима уз нас. У прилог томе иде и чињеница да захваљујући њиховој активности, Владе Републике Србије, Kанцеларије за Kосово и Метохију, имамо једну од најсавременијих ПЦР лабораторија.” рекао је Елек.

Он додаје да је KБЦ редовно снабдевен лековима и санитетским материјалом.

“Поред тога, ова листа , која је јединствена и иза које стоји Влада Републике Србије, најбољи је показатељ да резултати стоје иза њих. Ми смо редовно снабдевени са лековима, кисеоником, санитетским материјалом којег у овим тешким тренуцима има доста. Надам се да ћемо уз нашу државу, пре свега мислим на председника Александра Вучића, Kанцеларију за Kосово и Метохију и Министарства здравља, и Српску листу која нам је увек указивала поверење, у наредном периоду изаћи као победници против ковид инфекције а наравно и 29. новембра као коначни победници на изборима за градоначелника, са кандидатом Миланом Радојевићем којег је предложила наша држава.” наводи Елек.

Избори за градоначелнике Северне Митровице и Подујева биће одржани 29. новембра.

Извор: Радио Kосовска Митровица

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.