Новости

Успешна сарадња Привременог органа и ЈП “Скијалишта Србије” у циљу побољшања животног стандарда наше деце

Успешна сарадња Привременог органа и ЈП “Скијалишта Србије” у циљу побољшања животног стандарда наше деце

Колико Привремени орган општине Косовска Митровица на челу са председником Александром Спирићем мисли на све оне који, можда, до сада нису успели да оду на скијање, а вични су том спорту, говори и уговор потписан између ЈП “Скијалишта Србије” и Привременог органа. Наиме, овим уговором је предвиђено да ученици основних и средњих школа косовско-митровачког округа, као и студенти Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици, у групама од по 20 чланова, два пута недељно одлазе на скијање на Копаоник, где имају једнодневни, бесплатни ски пас.

Председник Спирић је истакао задовољство због обостране сарадње и изјавио: “У овим турбулентним временима, светла тачка у свему су наша деца. Ми се трудимо да им улепшамо живот на овим подручјима, али исто тако да код њих развијемо осећај припадности Косову и Метохији. Ово је још један вид нашег залагања за светлију будућност наше деце, а све уз срдачну помоћ председника Александра Вучића, Владе Републике Србије и Канцеларије за Косово и Метохију.”

Једна група се већ вратила, пуна најлепших утисака, задовољни и испуњени. Вође њихових група су исказале захвалност председнику Спирићу на идеји коју је препознао и реализовао. А ми настављамо даље, са добром традицијом, све у циљу побољшања стандарда и живота наше деце, која су наша будућност.

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©