Новости

Уручена јаја корисницима Народне кухиње

Уручена јаја корисницима Народне кухиње

Корисници Народне кухиње примили су данас по гајбу јаја уочи васкршњих празника.

Портпарол Привременог органа Сергеј Запорожац објаснио је да је ова иницијатива потекла од Канцеларије за младе како би се, бар на симболичан начин, помогло онима којима је помоћ неопходна.

17902773_10208876667654054_853773682_o“На основу захтева ове канцеларије Привремени орган Општине Косовска Митровица је донео одлуку да помогне канцеларији за младе како би они помогли корисницима Народне кухиње. На овај начин Канцеларија за младе поручује да млади нису ту само да граде сопствене каријере, већ су ту И да помогну онима којима је помоћ неопходна. Канцеларија неће стати са оваквим иницијативама већ ће И у наредном период радити И помагати свима којима је помоћ неопходна” рекао је Запорожац.

Корисници Народне кухиње су захвални на овом гесту.

“Пуно сам захвална Општини. Нама је ово супер. За мене је ово доста. Народна кухиња је добра, И хвала им на свему” рекла је Круна Костић.

“Пуно ми значи ова помоћ И добро је што има ко да нам помогне. Ово је добро за нас који не можемо да купимо, И захваљујем се свима. У Народној кухињи ми је фино, храна је добра. Захвална сам Општини И Центру за социјални рад И људима из Кухиње који нам дају храну. Ова јаја су нас мало обрадовала пред Ускрс” казала је Снежана Костић.

Народна кухиња има око 70 корисника, а средства за функционисање обезбеђује локална самоуправа.

Извор: Радио Косовска Митровица

Comments are closed.

Copyright & design reserved to: PATRO© 2015