Новости

Унесимо радост у сваки дан нашој деци- председник Спирић

Унесимо радост у сваки дан нашој деци- председник Спирић

Уочи Православне нове године као и сваке претходне Косовска Митровица је претворена у улицу љубави и отвореног срца. Сваке године , традиционално , у сарадњи са Канцеларијом за Косово и Метохију, Привремени оргам општине Косовска Митровица организује преподневну манифестацију ” Улица отвореног срца ” а увече концерт,уз незаобилазни ватромет у поноћ,који је ове године поклонила Поштанска штедионица. “Улицу отворног срца” отворио је председник Привременог органа Г-дин Александар Спирић , који је овом рпиликом рекао:” Мир,љубав и толеранција су поруке које шаљемо са овог скупа. Наш циљ је да свако дете одраста у здравом окружењу и ми смо дужни то да им обезбедимо. Борићемо се да свако наше дете одраста у здравом окружењу и да израсте у човека вредног поштовања. Уживајте у данашњем дану и желим Вам срећну Православну нову годину.
Уследио је богат културно-уметнички програм, на коме су децу забављали: ПУ “Даница Јарамаз” ученици ОШ”Свети Саваа” и ” Бранко Радичевић”, цвркутани са Ибра : Вељко Спирић, Анђела Ракић, Богдана и Барбара; Ања Јеротијевић, Данило Виријевић-Пинкове звездице и плесна група Street dance.
Дуж шеталишне зоне били су поређани штандови на којима су изложени радови домаће радиности, амалишане је , као и сваке године забаљала Happy трупа.
Чесница, коју је ове године месила пекара “Колашин” а за коју је златник дала фирма “РП инвест 1980”, поломљена је а златник је добио Вукашин Вучуровић,ученик четвртог разреда ОШ “Свети Сава”.

              Као и сваке претходне,тако је и ове године децу забављала Happy трупа из Београда; која им је осликавала лица, дружила са се њима, Деда Мраз им је поделио поклоне….

Концерт у организацији Привременог органа уприличен је на Тргу, вечерас. За штимунг и добро расположење побринули су се Вања Мијатовић и маестрални Жељко Васић, који је суграђанима пожелео срећну Нову годину уз спектакуларан ватромет, донације Поштанске штедионице Косовска Митровица.

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©