Menu
Новости

Улице са новим рухом

Улице са новим рухом

Привремени орган Општине Косовска Митровица,  због јако лошег пута у улици „Џона Кенедија“, издвојила је одређена средства из буџета за њену реконструкцију, извођач радова је грађевинска  фирма „Рад 028“ из Звечана. Радове су обишли председник Привременог органа г-дин Александар Спирић, Раде Стевић као извођач радова, директор из Дирекције за грађевинско земљиште и путеве Зоран Митровић и чланови Већа Привременог органа.

Спирић је истакао да Косовска Митровица следи политику Републике Србије и да брине о потребама грађана и бољем изгледу самог града, оценио је да овим чином Привремени орган испуњава оно што је и обећао грађанима Митровице који су јој указали поверење, потпуну посвећеност решавању проблема грађана:

„Радови на санацији пута у овој улици почели су пре недељу дана, а данас се очекује и да се пут пресвуче новим слојем асфалта чиме би се завршили започети радови. Планирано је да се још среди сва зелена површима дуж целе улице, како би и приступ самој школи био лепши и бољи. Следимо политику Владе Републике Србије у обнови и издрадњи средине у којој живимо, јер тиме ћемо допринети подизање животних стандарда. Док премијер Владе РС решава проблеме километрима ми се трудимо да проблеме наших улица   решавамо стотинама метара. Поред реконструкције и рехабилитиције ове улице грађани овог дела града ће добити приступачнији улаз у своје зграде, а две школе О.Ш „Бранко Радичевић“ и музичка школа „Миодраг Васиљевић“  паркинг простор.

Радове на овој деоници као и на потезу улице „Владе Ћетковића“, изводи фирма „Рад 028“. Директор ове компаније Раде Стевић истакао је да се радови одвијају несметано и да се запослени труде да професионално обављају своје задатке:

„Ова улица је била у јаком лошем стању, пре свега, мислим на дотрајалост асфалта и појаву рупа на путу. Фирма „Рад 028″ је све послове, који су јој поверени системом јавних набавки, до сада завршавала пре договореног рока, тако да ћемо се и сада трудити да што пре завршимо са радовима, јер ипак ту је Основна школа и приоритет нам је безбедност деце. “

Директор из Дирекције за грађевинско земљиште и путеве Зоран Митровић се захвалио Привременом органу на издвајање средстава из буџета за реконструкцију улице „Џона Кенедија“ и „Владе Ћетковића“ које су биле од великог значаја, с обзиром на то да се прва улица налази код школе, а друга води ка Клиничко-болничком центру.

   

 

Након обиласка улице „Џона Кенедија“, председник Привременог органа  Општине Косовска Митровица Александар Спирић је са својим сарадницима обишао и радове који се одвијају у улици „Владе Ћетковића“.

Comments are closed.