Новости

Улагањем у људе стварамо потенцијале који имају вечно трајање- Спирић

Улагањем у људе стварамо потенцијале који имају вечно трајање- Спирић

Петочланој породици Николе Симијоновића данас су донете лепе вести. Привремени орган им је доделио стан од 67 квадрата, једнократну помоћ у износу од 20.000 динара као и могућност да наставе да примају социјалну помоћ, обзиром да ниједно од њих двоје не ради.

Председник Привременог органа општине Косовска Митровица – Александар Спирић, данас је посетио ову породицу . Задовољан слогом која влада међу свим члановима, председник Спирић је изјавио : ” Привремени орган општине  наставља у континуитету да помаже породицама у Косовској Митровици . Данас се налазимо у једној дивној породици која је својим стварањем одлучна да остане на овим просторима, и ми као Локална самоуправа обезбедили смо једну стамбену јединицу у којој ће ова породица наставити да живи и да се увећава. Пре свега наш основни циљ је чврст останак сваке породице, сваког појединца , сваког детета на просторима Косова и Метохије, јер онолико колико ми будемо улагали у  људе  толико стварамо потенцијале који имају своје трајање, а вечност се огледа управо кроз то што   заједничким снагама  институцијама и са државом Србијом радимо на свим пољима. Пуна подршка државе Србије и државних органа је константна, тако да ће сваки појединац осетити бољитак у 2020.години.”

Никола Симијоновић и његова породица су дошли из Новог Брда и своје уточиште нашли у Косовској Митровици, где су створили и породицу, одлучни да остану.

 

Служба за односе са јавношћу

2

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©