Menu
Новости

Техничка служба ЈKП “Стандард” врши репарацију мобилијара за дечја игралишта

Техничка служба ЈKП “Стандард” врши репарацију мобилијара за дечја игралишта

Радници техничке службе ЈKП “Стандард” из Kосовске Митровице, поред својих редовних активности, тренутно раде на репарацији мобилијара за дечја игралишта у граду.

Радници ЈKП „Стандард“ на овај начин показали да се и без додатних средстава, може доста урадити, истакао је председник Привременог органа општине Kосовска Митровица, Александар Спирић, који је данас обишао радионицу техничке службе овог предузећа.

Он је напоменуо да су пре само два дана почели са репарацијом и завршили добар део инвентара за дечје игралиште у насељу Брђани.

„То показује да и без средстава пре свега својим ангажовањем, својим радом су успели да без икакве надокнаде да направе и репарирају сав пратећи инвентар који је најнеопходнији за дечја игралишта. Оно што је показатељ данашње посете јесте тај тимски рад и одлучност да се нашој деци створе бољи услови, у овом случају адаптацијом игралишта“, подвукао је Спирић.

Руководилац ЈKП „Стандард“Александар Трајковић, рекао је да ће и поред својих редовних активности наставити са репарацијом мобилијара за дечја игралишта у граду.

“Поред редовних активности које се односе на одношење и депоновање смећа, одржавање чистоће у граду и јавних зелених површина, на захтев локалне самоуправе или било ког другог јавног предузећа, ми излазимо у сусрет. У овом случају ради се о репарацији мобилијара на дечјим игралиштима. То ћемо наравно радити и у наредном периоду, поред редовних активности којима се бавимо”, казао је Трајковић.

 

Извор: Радио Контакт Плус

Comments are closed.