Новости

Спирић- Сви смо једнаки

Спирић- Сви смо једнаки

Председник Привременог органа-Александар Спирић је данас, са својим сарадницима, посетио још једну најосетљивију групу грађана, Удружење слепих и слабовидих. Удружење постоји већ 70 година и чине га око десетак чланова.
“Седамдесет година од постојања Удружења за слепе и слабодиве говори о озбиљности ове организације. Настављамо и ове године да на разне начине помажемо овој организацији. Ово удружење има изванредне таленте, добре и честите људе, који су радно ангажовани. Они нас додатно мотивишу да заједно са државом Србијом помажемо свим грађанима, јер нема поделе, ниједан хендикеп не може да заустави било кога”, истакао је Спирић.

Представник Удружења Радован Јаковљевић је рекао: “Изузетно задовољство нам представља посета представника Локалне самоуправе. Разменили смо досадашња искуства и проблеме. Посебно се захваљујемо за збрињавање четворо наших чланова којима је Локална самоуправа обезбедила станове. Захваљујемо се и Здравственом центру у коме раде неколико наших чланова. И у ову годину улазимо са једном великом жељом и вољом да буде све боље и боље свим грађанима Косовске Митровице.”

Сенка Тошић, бака Илије Здравковића, члана овог удружења, захвалила се председнику Спирићу што сваке године обезбеђује школовање њеном унуку, који похађа наставу у школи “Вељко Рамадановић” у Земуну, а посебно се захваљује решавању стамбеног питања.

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©