Menu
Новости

Спирић са породицом Вуковић: Радно место за Драгану, мајку четворо деце

Спирић са породицом Вуковић: Радно место за Драгану, мајку четворо деце

Председник Привременог органа Општине Kосовска Митровица Александар Спирић обишао је данас породицу Вуковић у Kосовској Митровици, у којој од једног минималца живе Владимир, Драгана и њихово четворо деце. Том приликом, Спирић је рекао да најмање што град може да уради за ову дивну породицу, јесте да обезбеди запослење за мајку Драгану.

„Да би додатно оснажили ову породицу, мајка четворо деце добије посао и то ће нам бити приоритет у наредном периоду – да мајке и очеви који имају више деце, буду запослени, као и што су приоритет у додели станова. Тиме показујемо да смо чврст бедем опстанка и да чувамо институције наше државе“ поручио је Спирић и додао да је град у обавези да учини тако нешто за ову породицу и да ће Драгана већ за неколико дана бити на свом радном месту.

Породица Вуковић живи у једном од три солитера у Kолашинској улици. Спирић је истакао да ће ускоро почети да се ради на бољој јавној расвети у овом делу града.

„Сва деца у Србији и на Kосмету имају иста права, да расту у добрим условима. Имајући у виду околности на овим просторима, нашој деци, више од свега потребна је слобода и разумевање“ рекао је Спирић.

Драгана Вуковић се захвалила на обећаној помоћи и рекла да ће јој посао много значити, јер су досад живели од минималца који прима њен супуг.

„Имамо два школарца, а од следеће године још једног. Много ће нам то значити и ја се захваљујем“ рекла је Вуковић.

 

Извор: Радио Kосовска Митровица

Comments are closed.