Menu
Новости

Спирић обишао завршен анекс ПУ”Даница Јарамаз” и нове просторије Центра за социјални рад

Спирић обишао завршен анекс ПУ”Даница Јарамаз” и нове просторије Центра за социјални рад

Председник привременог Органа органа општине Kосовска Митровица Александар Спирић обишао је данас завршен анекс ПУ “Даница Јарамаз” у Kосовској Митровици. Уређено је нових 500 квадрата за малишане за које је Kанцеларија за косово и Метохију Владе србије обезбедила 18 милиона динара.

Председник Александар Спирић је најавио партерно уређење дворишта за потребе одржавања различитих манифестациј . Он је похвалио рад и руководство ПУ “Даница Јарамаз”.

Директорица ПУ “Даница Јарамаз” Горица Маринковић је захвалила на посети и подршци коју добијају од локалне самоуправе.

“Локална самоуправа и председник увек имају слуха yа наче потребе и потребе и добробит наше деце и града. Хоћу да нагласим да овим проширењем и изградњом анекса добијамо две нове радне собе за васпитне групе и једну јаслену и тиме повећавамо капацитет”, рекла је Маринковић.

” Добићемо и фискултурну салу, а моћи ћемо захваљујући новим капацитетима да примимо сву децу коју родитељи пријаве и пружимо им адекватне услове за боравак”, додала је директорица ПУ у Kосовској Митровици Горица Маринковић и додала да услуге деци пружа одличан и стручан наставни кадар.

Извор:Радио Kосовска Митровица

Фото: Служба за односе са јавношћу

1

Comments are closed.