Новости

Спирић-Обезбеђен бесплатан ски-пас на Копаонику студентима и ђацима основних и средњих школа

Спирић-Обезбеђен бесплатан ски-пас на Копаонику студентима и ђацима основних и средњих школа

„ Да би се ојачале све државне институције на територији Косова и Метохије, да свако остане ту где јесте, неопходна је подршка Владе Републике Србије, председника Вучића и Канцеларије за Косово и Метохију. А њу свакако имамо, зато имамо и примарне циљеве а то наша деца и студенти “-своју посету Студентском центру започео је председник Привременог органа општине Косовска Митровица Г-дин Спирић.

„ На основу Уговора о бесплатном коришћењу услуга јавних скијалишта закљученог између Јавног предузећа „Скијалишта Србије“ и општине Косовска Митровица за по 20 студената  2 пута недељно  обезбеђен је ски-пас на Копаонику.  Потребно је да се студенти пријаве, са собом понесу личну карту и студентску књижицу, и у пријави упишу свој матични број. Међусобно би се договорили ко је вођа групе .Осим студената могућност коришћења овог бесаплатног ски-паса имају и ученици основних и средњих школа са територије општине Косовска Митровица “-истакао је Никола Милошевић, овлашћено лице испред општине Косовска Митровица.

„У сарадњи са Студентским  центром одлучили смо да студенти нашег Универзитета, наравно они који се пријаве, користе једнодневни ски-пас на Копаонику, два пута недељно по 20 студента, а постоји могућност коришћења и викендом..Иначе студентски центар функционише пуним капацитетом , бруцоша је више у односу на прошлу годину  а надамо се да ће тај број наставити да расте“ –истиче председник Спирић

Директорка Срудентског центра –Драгана Антонијевић се захвалила председнику на посети и подршци ,  истакавши значај ове посете. Наговестила је да се сви заједно старају да сваки студент има и топли оброк, и смештај а Студент-проректор –Немања Бишевац је истакао да Студентски парламент са Привременим органом има одличну сарадњу  те да сваку идеју реализују у веома кратком временском року, тако да је за ову било потребно мање од 48 сати.

-На нивоу Универзитета има око 10000 студената, којих је  у шест домова смештено 1700. Већина њих се храни у Студентској мензи , где имају три редовна оброка са ужином – рекао је Бишевац.

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©