Новости

Спирић: Настављамо да помажемо породицама у Kосовској Митровици

Спирић: Настављамо да помажемо породицама у Kосовској Митровици

Председник Привременог органа Општине Kосовска Митровица Александар Спирић обишао је данас породицу Момчила Радовановића, који болује од мултипле склерозе и обећао реновирање куће, у којој живи са супругом и двоје деце.

“У оквиру помоћи и подршке српском народу на простору Kосова и Метохије, пре свега грађанима у Kосовској Митровици данас смо у прилици да посетимо и конкретно помогнемо породици Радовановић. Има још људи који су спремни да помогну у овој акцији. Не смемо дозволити да људи који живе са нама и поред нас буду на било који начин заспостављени и ускраћени за бољитак, пре свега због ове деце која су будућност” рекао је Спирић.

Истакао је да ће локална самоуправа адаптирати кућу ове породице и да је то показатељ да државне институције и Република Србија настоје да из дана у дан омогуће бољи живот и трајање на простору Kосова и Метохије. Он је позвао привреднике и предузетнике који желе да помогну и истакао да је фирма “Рад 028” препознала ову породицу за помоћ и подршку.

“У ову акцију морамо да будемо сви укључени. Има још породица којима је потребна помоћ. Нећемо се зауставити, већ ћемо интензивно трагати за тим породицама, и решавати одмах њихове проблеме” рекао је Спирић.

Извор, фото: Радио Kосовска Митровица

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©