Новости

Саопштење за јавност

Саопштење за јавност

Кризни штаб Општине Косовска Митровица саопштава да је до сада, према достављеним информацијама, у Косовској Митровици број позитивних на КОВИД-19 троје људи. До сада је послато на самоизолацију више од стотину особа. Позивамо све који имају било какве симптоме да се јаве епидемиологу, ради даљих упутстава.

Завод за Јавно здравље, доставио је нове бројеве телефона за све информације и пријаве људи који имају било какве симптоме или су били у контакту са људима који су позитивни на КОВИД 19. Бројеви телефона су следећи:

Др. Живорад Радојковић 064-825-28-21

Др. Филип Џудовић 066-100-097

Др. Деса Вуксановић 064-488-4672

Кризни штаб се труди да максимално изађе у сусрет и помогне, пре свега, здравственим установама, затим свим јавним предузећима и читавом грађанству. Са тим у вези, до сада, Штаб је поделио 4. 900 заштитних маски,510 литара алкохола,3.000 боца асепсола и 200 комада пумпи за дезинфекцију свих улаза зграда на територији Косовске Митровице.

Такође, Кризни штаб Косовске Митровице са волонтерима доступан је грађанима 24 сата дневно.Наравно, и данас су настављене свакодневне активности везане за дистрибуцију свега што је неопходнопо  нашим  грађанима, као и услуге call центра.Председник Привременог органа Александар Спирић је још једном позвао грађане да и даље буду дисциплиновани и придржавају се препорука Kризног штаба, а Општина ће учинити све да допре до сваког грађанина коме је потребна помоћ.

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©