Новости

Решавање дивље депоније до октобра месеца

Решавање дивље депоније до октобра месеца

Председник Привременог органа општине Косовска Митровица- Александар Спирић , у континуитету обилази државне институције , разговара о текућим проблемима и фирме и запослених, трудећи се да помогне колико год је то у могућности, а све у циљу видљивости државних институција на овим просторима.

Данас је одржао састанак са управником и  запосленима у ” ЈКП Стандард” у Косовској Митровици. У оквиру тог предузећа налази се и одсек који брине о хортикултури града и одржавању зелених површина, комунални одсек који се односи на чистоћу и одржавање града и одсек за возила паркирана на забрањеним местима.

Након свих проблема са којима се срећу и управник и запослени председник је изјавио: ” Данас се налазимо у предузећу ” Стандард” у Косовској Митровици, где смо са запосленима разговарали о свим проблемима са којима се сусрећу. Генерално, проблем не само овог предузећа већ и читавог града је дивља депонија која је годинама загађивала ваздух у нашем граду и околини. За њу смо пронашли решење које ће до октобра месеца већ бити видљиво. Наша брига јесте  заштита животне средине у којој одрастају наша деца.

Велики проблем имамо и са застарелом механизацијом, која датира још из времена осамдесетих година. Трудимо се да је оспособимо колико-толико за рад , али је већ дотрајала. Овом приликом апелујем на и државу Србију и братимљене општине да нам изађу у сусрет и помогну у складу са својим могућностима. Желим да се још једном захвалим Г-дину Весићу и граду Београду на камиону за чишћење снега који су нам поклонили.

Трудићемо се у наредном периоду да и повећањем броја радника овог предузећа регулишемо проблеме који нас ометају у раду. Наш једини и заједнички циљ је да сачувамо радна места , да сачувамо присуство државе Србије на овим просторима али и да осигурамо свој опстанак.”

Срђан Вучинић, управник “ЈКП Стандард” је изразио  захвалност председнику Спирићу на посети и такође изнео проблем застареле механизације и дивље депоније.

 

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©