Новости

Расподела помоћи пензионерима; рад продавница до 16.30

Расподела помоћи пензионерима; рад продавница до 16.30

Од раних јутарњих сати, волонтери Општинског штаба Kосовска Митровица кренули су са активностима, припрема и помоћ најугроженијим пензионерима , са минималним примањима испод 15 хилајда динара, рекао је председник Привременог органа Општине Kосовска Митровица истичући да у Kосовској Митровици има њих 576.

“Доћи ћемо до свакога, пружићемо помоћ у намирницама. Штаб ради 24 сата, доступан је свим грађанима, када су у питању и лекови и дистрибуција хране, са нашим волонтерима који показују одлучност, борбу да сви заједно морамо да пребродимо овај тежак период. Они су на висини свог задатка, показали су и хуманост,а пре свега одлучност колико воле своју земљу и свој град” рекао је Спирић.

Истакао је да ће до 16.30 часова радње у Kосовској Митровици бити отворене.

“Свака изолација је дорбродошла, што мање кретања у било ком временском периоду је интерес свих нас. Морамо да сачувамо град, морамо да се боримо да сваки дан личи на онај који је био јуче, прекјуче и дани уназад, без заражених, дисциплина ће нас довести до трајне победе, али морамо да будемо стрпљиви, солидарни и разумљиви да се боримо са невидљивим непријатељем” рекао је Спирић.

Извор: Радио Kосовска Митровица

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©