Новости

Проглашење најбољих захвалница и литерарних радова

Проглашење најбољих захвалница и литерарних радова

У Косовској Митровици данас је у склопу Дечје недеље организован час пружања прве помоћи у кабинету Медицинске школе са домом ученика са ученицима митровичких основних школа. Ученици су могли видети вежбе реанимације, масаже срца и осталих неодложних мера за спасавање живота. Посета је била организована у 10 часова, у току преподмневне наставе.

У 12 часова организован је обилазак ученика основаца одељењу Градске библиотеке „Вук Караџић“. Проглашене су најбоље осмишљене захвалнице на тему „Градимо мостове међу генерацијама“, као и најбољи литерарни и ликовни радови на исту тему. Добитници су своје радове и захвалнице прочитали уз пратњу гитаре ученика музичке школе „Миодраг Васиљевић“ из Косовске Митровице, а од библиотеке и Општине су добили пригодне поклоне.

С обзиром на то да се сутра организује Дан отворених врата код председника Привременог органа Општине Косовска Митровица Александра Спирића у 10 часова, као и упознавање са радом виталних служби, сви ови ученици ће присуствовати у згради Општине.

 

 

     

 

    

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

Copyright & design reserved to: PATRO© 2015