Новости

Прича о великом другарству и љубави према фудбалу

Прича о великом другарству и љубави према фудбалу

Под покровитељством Привременог органа општине Косовска Митровица а у организацији Културног центра “Драгица Жарковић”, 5. и 6. новембра 2019.године, од 19:30 сати, биће премијерно приказан филм “Екипа” који је по сценарију  Радета Ћосића режирао Марко Шопић. Филм представља домаћу крими комедију која говори о великом другарству и љубави према фудбалу. Иако су вечити ривали, фудбалски клубови “Партизан” и “Звезда” , своје снаге одмеравају само на терену.  Свакодневно деле  добро и зло, све  док се у њиховим животима не појави тајанствена Италијанка, а да ли је она стварно Италијанка или се само тако представља , оставићемо публици да сама просуди.

У улози младог и перспективног играча “Партизана” , фудбалера Стевановића, нашао се глумац Раде Ћосић који је мотив за настанак ове приче пронашао у сопственим тренинзима у “Партизану” и у љубави према фудбалу.

Филм је окупио истакнуту домаћу глумачку екипу коју чине : Андрија Милошевић, Раде Ћосић, Драган Јовановић, Срђан Жика Тодоровић, Сергеј Трифуновић, Љубомир Бандовић, Љиљана Стјепановић, Анђела Јовановић и остали… У улози фаталне Италијанке нашла се млада глумачка нада Ивана Дудић, док су специјални гости филма  :Саша Илић, Ђорђе Пантић, Драган Ћирић и Иван Томић.

Улазнице, по цени од 250 динара су у продаји 4., 5. и 6.. новембра од 9 сати у холу Митровачког двора.

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©