Menu
Новости

Премијера филма „4 руже“ и у Косовској Митровици

Премијера филма „4 руже“ и у Косовској Митровици

Под покровитељством Привременог органа општине Косовска Митровица а у организацији Културног центра „Драгица Жарковић“ у четвртак, 12. децембра 2019.године у „Митровачком двору“ биће одржана премијера филма „4 руже“ режисера Василија Никитовића, по сценарију Василија Никитовића и Балше Лабовића, и то у два термина : од 17:30 и 19:30 сати. Улазнице се могу купити у „Митровачком двору“ 11. и 12. децембра по цени од 250,00 динара у периоду од 09:00-15:00 сати.

Овај филм је крими-драма са елементима комедије приказујући урбани мозаик градских ликова, које , у једној београдској ноћи, повезује жеља за лаком зарадом, добрим проводом и мирним јутром.  У царству порока наћи ће се један сасвим обичан човек, који безуспешно покушава да побегне од свега али схвата да ће успети једино ако у помоћ позове оно што је у међувремену изгубио : љубав, искреност и веру.

Улоге тумаче :  Нада Мацанковић, Гаги Јовановић, Жика Тодоровић,  Јана Милић, Гордан Кичић, Борис Миливојевић, Драгана Дабовић, Тихомир Станић и многи други.

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.