Новости

Председник Спирић угостио чланове управе и играче ФК “Рудар”

Председник Спирић угостио чланове управе и играче ФК “Рудар”

Председник Привременог органа општине Косовска Митровица Г-дин Александар Спирић, данас је у свом кабинету угостио делегацију ФК “Рудар”. Фудбалски клуб “Рудар” из Косовске Митровице броји преко 200 малишана. Клуб је у последњих годину дана забележио сјајне резултате.

Овом приликом председник је рекао: “Нема веће радости и прилике када смо у могућности да делимо са вама ваш успех, да будемо весели и задовољни. Још једном смо потврдили да све оно што улажемо у младост, односно здрав начин живота и спорт, јесте исправно, тако да ћемо тако наставити и у наредном периоду, сви заједно, тимски. Захваљујући руководству и тренерима резултат је загарантован. Тај резлтат се огледа кроз овај пехар који припада вама, али то је само почетак вашег рада. Данас можемо да потврдимо, а вас оснажимо тиме што ћемо да наставимо и ове године да финансијски подржавамо ваш спортски клуб, а исто тако и остале клубове, којих укупно има 24 у Косовској Митровици. Ово је прилика да сви заједно морамо да овој деци и младима Косовске Митровице помогнемо у остваривању својих циљева, а то можемо промовисањем здравог начина живота, пре свега здравог дружења. Оно што можемо да обећамо је то да ћемо вас подржати и омогућити вам свако такмичење у Централној Србији, а исто тако и разне припреме. Сваког дана морамо да улажемо у себе, јер окренути према раду, љубави према свом граду, најближима, спорту, наш циљ ће увек бити загарантован. Заједно можемо све.”

Локална самоуправа приказује велико поштовање према свему ономе што је тренутно урађено за овај спортски клуб. Г-дин Спирић истакао је: “Желимо да ова година буде благородна, да нам донесе велики број такмичења и пехара. Ми ћемо да наставимо да свако ваше учешће на свим такмичењима, манифестацијама и турнирима омогућимо, јер тиме показујемо Косовску Митровицу, вашу љубав према спорту, љубав према фудбалу.”

“У име ФК “Рудар”, у име 200 регистрованих дечака, у име тренера и осталих руководилаца фудбалског клуба, желим да се захвалим на подршци протекле године. Сматрам да је клуб оправдао то својим резлтатима, што се види кроз пехаре и медаље. У категорији пионира први смо у рашко-пазарској области. Дечаци, 2008 годиште, су пре неколико дана учествовали на једном јаком међународном турниру у Београду и освојили друго место. Наставићемо да радимо и да се трудимо још више у овој години. Обећавамо много више медаља и пехара. Захваљујемо се на великој финансијској подршци Привременом органу општине Косовска Митровица, на челу са вама.” Истакао је директор ФК “Рудар”-Игор Уљаревић.

Спирић је истакао да ће ове године, уз помоћ председника Рпублике Србије, Владе Србије и Канцеларије за Косово и Метохију, обезбедити стадион за ове малишане, како би могли да напредују.

Служба за односе са јавношћу

 

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©