Новости

Породици Станковић обезбеђен кров над главом

Породици Станковић обезбеђен кров над главом

Привремени орган општине Косовска Митровица и Центар за социјални рад данас су још једну породицу обрадовали. Породици Бојана и Луције Станковић, који су у браку 8 година и имају девојчицу лошег здравственог стања данас су уручени кључеви од стана чиме су решили вишедеценијски проблем подстанарског живота. Супружници нису у радном односу, осим што Бојан повремено таксира. Луција брине о болесном детету, чије лечење изискује много трошкова.

Председник Привременог органа општине Косовска Митровица – Александар Спирић је приликом ове посете рекао: ” Данас смо у породици Станковић, која већ година живи у врло тешким условима достојног човека. Желим да им поручим да смо сви  једнаки. Оно што треба нагласити  јесте одлучност ове породице да и поред лоших услова живота остане да живи и ствара породицу овде. То нам говори да  за нас има будућности. Ми ћемо наставити да помажемо свима, а приоритет су нам они који су социјално угрожени и млади брачни парови. Захваљујући Центру за социјални рад, ми имамо социјалну карту грађана Косовске Митровице и по њој се управљамо, уз подршку и сагласност државе Србије. Наш циљ је појачати видљивост државних институција на овим просторима и само заједништвом и сложношћу можемо то да постигнемо. Честитам породици Станковић и желим да у новом стану дочекују само лепе вести.”

Директор Центра за социјални рад – Дејан Ђиновић , уручивши им кључеве од стана пожелео је много среће :” У име својих сарадника и у своје лично име желим да честитам породици Станковић и надам се да је овим њихово основно, егзистенцијално питање решено. ”

Луција Станковић се у име своје породице захвалила председнику Привременог органа Г-дину Александру Спирићу и директору Центра за социјални рад Г-дину Дејану Ђиновићу на добијеном стану чиме су им много помогли да наставе  бригу о здрављу своје девојчице а не да размишљају хоће ли их из месеца у месец избацивати из стана.

 

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©