Menu
Новости

Поклон пакетићи за децу социјално угрожених породица

Поклон пакетићи за децу социјално угрожених породица

У просторијама Митровачког двора данас је , у сусрет прослави Нове године по јулијанском календару, уприличена додела новогодишњих пакетића малишанима социјално угрожених породица.
Привремени орган је акценат ставио на социјално угрожене породице , потрудивши се да им олакша ионако тежак живот и обрадује их у овим празничним данима.
У сарадњи са Центром за социјални рад , који је доставио спискове тих породица, фирма “ РАД 028″ коју води Раде Стевић, обезбедила је преко сто поклон пакетића.
Председник Спирић је рекао :“ Деца су наше богатство и ми смо дужни да им обезбедимо лепо и безбрижно детињство. Данас ћемо им , у сусрет Православној новој години, поделити ове пакетиће, а сутрашње преподне је резервисано за њих у “ Улици отвореног срца“, где ће моћи да се друже са Деда Мразом и кловновима, да се маскирају, играју и друже са својим вршњацима. Ту је и богат културно-уметнички програм али и традиционално ломљење чеснице , за коју је златни дукат обезбедила фирма „РП инвест 1980″. Желим вам срећно и безбрижно детињство и испуњење сваке жеље и жљњице.“
Потом је уследила додела пакетића и заједничка фотографија.
Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.