Новости

Победимо солидарношћу и јединством

Победимо солидарношћу и јединством

Ситуација са проглашеном пандемијом вируса Covid-19 подједнако погађа све нас. Свако од нас брине за своје најближе, старије рођаке и пријатеље.

Да још увек добрих и хуманих људи уверавамо се свакодневно.

Штаб за ванредне ситуације жели пре свега да се захвали Г-дину Тихомиру Марковићу, власнику хотела “North city”, који је свој хотел и његове смештајне капацитете ставио на располагање свим лицима ради смештаја , односно уколико се број лица заражених овим вирусом појави и повећа.

Штаб за ванредне ситуације обавештава све своје грађане да ” Зелена пијаца” ове суботе неће радити, а да купци све производе могу наћи у малопродајним прехрамбеним објектима.

Завод за јавно здравље у сарадњи са ЈКП”Стандард”и Ватрогасном јединицом врши дезинфекцију читавог града. Данас су дезинфиковане радне просторије ДП ” Урбанизам”, МТС ДОО, Института за патологију, ЈП ” Електрокосмет ” и ПУ ” Даница Јарамаз”. Такође , по налогу Штаба вечерас ће се дезинфиковати већина малопродајних прехрамбених  објеката у Косовској Митровици, са чиме ће се наставити и наредних дана.

Штаб за ванредне ситуације апелује на све грађане да се придржавају савета лекара и препорука Штаба који је у њиховој служби 24 сата.

Имајући у виду тешку хуманитарну ситуацију која је задесила читав свет, па и нас, оно што нам сада треба јесу солидарност и јединство у борби, сада са вирусом, а свих ових година са осталим недаћама, јер само тако можемо победити и истрајати .

Штаб за ванредне ситуације

Служба за односе са јавношћу.

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©