Новости

Почела са радом аутобуска станица

Почела са радом аутобуска станица

Поласком аутобуса на линији Косовска Митровица – Београд у 11:15 часова данас је званично почела са радом нова аутобуска станица у Косовској Митровици. Пуштању у рад аутобуске станице присуствовао је председник Привременог органа Општине Косовска Митровица и  градоначелник Северне Митровице Горан Ракић са сарадницима. Ракић је у изјави новинарима рекао да од данас комплетан путнички саобраћај (аутобуси и комби превозници) из Митровице полази са нове аутобуске станице.

„Већ је видљива мања саобраћајна гужва у граду а за пар дана отворићемо јавну гаражу како би решили текуће саобраћајне проблеме. Ово ће значајно побољшати квалитет живота наших суграђана којима се још једном захваљујем на стрпљењу,“- поручио је Ракић.

Председник Привременог  органа Општине Косовска Митровица Александар Спирић оценио је да је пуштање у рад нове аутобуске станице у Митровици потврда одговорне и јасне политике коју спроводи градоначелник Ракић.

„Ови пројекти треба да оснаже Митровчане, јер политика унапређења, социјална политика и јединствено наступање свих нас су прави показатељи да је пред Косовском Митровицом успешна будућност“.
Он је изразио уверење да је и овај пројекат потврда да су привремени општински орган и градоначелник на заједничком путу који подразумева бољи живот грађана Косовске Митровице.

„Верујем да ћемо наставити овако и у наредном периоду“, казао је Спирић и додао да инвестиције не смеју стати.

Сви међуградски и локални аутопревозници у Косовској Митровици од данас полазе са нове аутобуске станице која се налази у кругу бившег војног ремонта у овом граду.

Comments are closed.

Copyright & design reserved to: PATRO© 2015