Новости

Отворено јавно паркиралиште у Косовској Митровици

Отворено јавно паркиралиште у Косовској Митровици

Данас је Косовска Митровица постала богатија за још једно јавно паркиралиште, преко пута СТШ “Михаило Петровић Алас”. Привремени орган општине Косовска Митровица у сарадњи са  “Дирекцијом за стамбени и пословни простор”, изградили су ово јавно паркиралиште, које ће знатно олакшати саобраћајни колапс у улицама Лоле Рибара и Књаза Милоша.

Председник Привременог органа општине Косовска Митровица – Александар Спирић је изјавио : “Ми смо у сарадњи са “Дирекцијом за стамбени и пословни простор” одлучили да изградимо још једно јавно паркиралиште које ће много значити нашим грађанима, а које ће у знатној мери смањити саобраћајни колапс у нашем граду. Свим овим трудимо се да нашим суграђанима олакшамо живот на овим просторима али и да их  учврстимо у њиховој жељи за опстанком  и  останком. Трудимо се да оснажимо наш идентитет и постојање на овим просторима и кроз запослења и кроз изградњу стамбених јединица а све у оквиру свеобухватног пакета мера Владе Републике Србије, председника Александра Вучића и Канцеларије за Косово и Метохију. Добра вест је да ће на овом јавном паркингу бити упослена и два нова радника док ће два радника упослити “Дирекција,” иначе ово јавно паркиралиште ће имати око 40 паркинг места.”

Директор “Дирекције за стамбени и пословни простор”- Душан Димитријевић је рекао: ” Привремени орган општине  Косовска Митровица је препознао потребу за једним оваквим паркингом, које је уједно и треће у нашем граду, уз две јавне гараже – код ” Среза” и улици Сутјеска. Радно време овог паркинга је 24 сата, започети сат износи 40 динара а дневни закуп паркинг места 240 динара. Видео надзор и осветљење додатно осигуравају Ваша возила.”

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©