Новости

Омладински карате клуб на државном првенству у Сомбору

Омладински карате клуб на државном првенству у Сомбору

Поводом одличних резултата остварених на државном првенству у каратеу, председник Привременог органа Општине Косовска Митровица Александар Спирић примио је данас чланове Омладинског карате клуба “Косовска Митровица”.

Државно првенство одржано је протеклог викенда у Сомбору.

Александар Касаловић је добитник златне медаље, док је Стефан Тимотијевић ове године освојио друго место. Сара Недељковић која је прошле године била државни првак, освојила је треће место.

Ови омладинци ће представљати Србију на предстојећем Балканском такмичењу, које се ове године одржава у нашој земљи.

“Ово је посебан пријем јер ви не само што сте представили Косовску Митровицу на један добар начин , што је за нас јако битно , већ сте и освојили награде у појединачном и екипном такмичењу . Захваљујемо вам се на уложеном труду и због тога што окупљате младе људе , стварате позитиван амбијент и ширите здрав дух што је веома битно за омладину у нашем граду” изјавио је Спирић.

Председник Привременог органа је разговарао са такмичарима о освојеним медаљама и похвалио њихове остварене резултате на државном првенству .

“Омладински карате клуб Косовска Митровица у својим редовима има 70 чланова од којих су 50 такмичари у свим узрасним категоријама . Ово је тренутак када вам се захваљујемо и оправдавамо средства која сте уложили у спорт у овом нашем граду . Захваљујемо вам се што препознајете значај улагања у омладину и спорт јер је то стварање једне здраве будућности наше општине , нашег града” рекао је тренер клуба Зоран Мојсиловић.

Такмичари су изузетно задовољни својим оствареним резултатима а као знак захвалности и као начин мотивације , такмичари су добили скромне поклоне .

Извор: Радио Косовска Митровица

Comments are closed.

Copyright & design reserved to: PATRO© 2015