Menu
Новости

Одржана конференција поводом Космет феста

Одржана конференција поводом Космет феста

У згради Општине Косовска Митровица одржана је конференција за медије поводом предстојећег музичког фестивала „Космет феста“. Новинарима су се обратили Председник Привременог органа Општине Косовска Митровица, господин Александар Спирић, студент проректор Немања Бишевац као и члан организационог одбора Космет феста Лазар Стевић. Председник Привременог органа г-дин Спирић навео је да је Космет фест у организацији Студентског парламента Универзитета у Приштини и Уније студената важна новина у култури на северу Косова и Метохије, нагласивши следеће:

„Привремени орган ће улагати значајна средства за оджавање сличних културно-уметничких манифестација, а све са циљем да грађани у Косовској Митровици имају богату културну понуду, као и да ће грађани Косовске Митровице овог пролећа моћи да уживају и у традиционалном Jazz & Blues фестивалу, а већ у јуну ће по други пут бити одржан филмски фестивал“.

Студент проректор Немања Бишевац захвалио се Председнику Привременог органа на значајној подршци у организацији Космет феста и нагласио је да ће Космет фест бити једна од најпосећенијих културно-уметничких манифестација у нашем граду. Одржаће се на платоу Техничке школе. Члан организационог тима Лазар Стевић истакао је да ће на фестивалу у петак 20. маја наступити Кики Лесандрић и Пилоти, као и Тропико бенд, а у суботу 21. маја наступају Џенан Лончаревић и Лексингтон бенд у истом термину. Капије платоа отварају се оба дана у 17ч, а музички програм почиње у 18ч. Цена карте за оба дана износи 500дин, и може се купити широм Косова и Метохије, а они који не набаве карту на време, моћи ће да је купе на самом улазу, нагласио је Стевић.

Председник Привременог органа г-дин Спирић, г-дин Бишевац и г-дин Стевић искористили су прилику да позову грађане да у што већем броју посете и подрже Космет фест.

Comments are closed.