Новости

Нови кров над главом породици Гајић

Нови кров над главом породици Гајић

Председник Привременог органа општине Косовска Митровица Г-дин Александар Спирић са директором Центра за социјални рад Г-дином Дејаном Ђиновићем, данас је посетио једнородитељску породицу, самохрану мајку двоје деце, Јелену Гајић. Овом приликом уручени су јој кључеви стана, а уз то и пакетићи са храном и хемијом.

Спирић је изјавио: “Данас смо у прилици да породици Гајић, самохраној мајци двоје деце уручимо кључеве од стана, то доказује да морамо више и јаче да учествујемо у томе да обезбедимо боље услове за наше грађане. Проблем који не желимо да имамо у граду јесу и самохрани родитељи. Наш циљ је да имамо здраве и веће породице, тако да ћемо као и до сада водити рачуна о најосетљивијим групама и нећемо дозволити да постоји било који вид насиља. Захваљујући државном врху председнику Алкесандру Вучићу, Влади Републике Србије и Канцеларији за Косово и Метохију, ми ћемо заједно, тимски наставити да улажемо и градимо.”

Јелена, самохрана мајка двоје деце, имала је само речи хвале за председника Спирића, овим је решен један од великих проблема који је до сада имала.

“Једнородитељске породице имају једно посебно место у систему социјалне заштите. Ја бих истакао одличну сарадњу са Привременим органом који излази у сусрет сваком нашем предлогу, свакој нашој сугестији, када је у питању решавање проблема соијално угрожених грађана, као што је то и данас. На предлог наше установе, Привремени орган је решио стамбено питање породице Гајић. Овим путем позивам све институције да се у складу са својим надлежностима укључе у решавању основних животних проблема грађана”, рекао је директор Центра за социјални рад, Дејан Ђиновић.

Служба за односе са јавношћу

 

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©