Новости

Наша снага и будућност су наша деца

Наша снага и будућност су наша деца

“Једно дете може увек да научи одраслог човека трима стварима : да буде задовољан без разлога , да се увек нечим занима и да уме да захтева свим силама оно што жели “-Пауло Коељо

Градска библиотека  ” Вук Караџић “данас је била домаћин малишанима старије васпитне и предшколске групе ПУ “Даница Јарамаз”.

Малишани су данас , пуни елана и задовољства  разгледали полице са књигама. Вредни радници библиотеке су им стрпљиво објашњавали где се који жанр налази, показивали им сликовнице и наслове радујући се што је такво одушевљење , долазак у библиотеку у њима изазавао.

Ивана Илинчић је такође желела да изрази захвалност особљу Градске биоблиотеке рецитујући песмицу коју је заједно са својом васпитачицом одабрала.

Овај диван гест који је приредила Предшколска установа доказ је колико брину о деци и њиховом образовању јер се све стиче од малих ногу, па тако и љубав према књизи.

Малишани су дочекани као најдрагоценији гости, то заиста и јесу, јер наша снага и наша будућност је на њима.

Данас је деци показано колико радости, среће и неког новог света доноси књига, њени ликови и свет у ком се проналазимо читајући је. Толико колико читамо, толико смо и богати – закључак је данашње посете малишана ПУ ” Даница Јарамаз ” Градској библиотеци  ” Вук Караџић “.

       

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

Copyright & design reserved to: PATRO© 2015