Новости

Захвалност граду Београду и заменику градоначелника града Београда Г-дину Горану Весићу на помоћи

Захвалност граду Београду и заменику градоначелника града Београда Г-дину Горану Весићу на помоћи

Председник Привременог органа општине Косовска Митровица – Александар Спирић, данас је са сарадницима обишао ДП ” Урбанизам” са којим ради на пројекту градње гарсоњера и станова за самце, првенствено становника такозваног “Самачког блока” али и других људи који су социјално угрожени.

Председник је овом приликом истакао : ” Данас смо посетили ДП ” Урбанизам”,  још једну државну институцију која показује чврстину и постојаност државе Србије на овим просторима. град Београд и заменик градоначелника града Београда – Горан Весић, су и овог пута изашли у сусрет и препознали проблеме српског народа на Косову и Метохији. Нама су од њих  одобрена средства у  износу од 42.000.000,00 динара за изградњу зграде за решавање проблема  становника “Самачког блока”. Остаје нам да се дефинише још простор на ком ће се градити, обзиром да је то “Трепчина ” зграда и неопходна је и њихова сарадња.  Желим да се захвалим директору и запосленима у ДП ” Урбанизму” због свеукупне сарадње, пројекта који су израдили, а чија ће се реализација завршити у најкраћем могућем року. Ово је још један у низу пројеката свеобухватног пакета мера помоћи грађанима Косова и Метохије а на иницијативу председника Александра Вучића. Овим путем и кроз све реализоване пројекте доказујемо колико је држава Србија и целокупно руководство уз нас, а на нама је да сачувамо државне институције и задржимо народ на овим просторима. Ми настављамо са пројектима и њиховом реализацијом и  испунићемо све оно што смо планирали за ову годину. ”

Директор ДП ” Урбанизам” – Миодраг Ракићевић се захвалио председнику Спирићу на посети, која није једина, на сарадњи која траје дуги низ година а која ће се , на обострано задовољство наставити, као и на просторијама за рад које им је омогућио Привремени орган општине Косовска Митровица.

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©