Menu
Новости

Млади Митровчани настављају да нижу нове успехе у спорту

Млади Митровчани настављају да нижу нове успехе у спорту

Кик-бокс клуб „Косовска Митровица“ је само један од клубова Косовске Митровице који промовишу здрав живот. Њихов примаран циљ је окупљање што већег броја младих и рад са њима.
Овај клуб је основан 2008.године а веома успешно га води тренер Милун Миленковић. Са његовим радом и упорношћу оних који тренирају – успех је загарантован. Такмичари овог клуба су прваци Балкана, прваци Србије, прваци Централне Србије али и освајачи медаља на многим међународним такмичењима.
У првенству Централне Србије , које је одржано у Прокупљу, у дисциплини К-1, Кик-бокс клуб „Косовска Митровица“ је освојио шест медаља,од тога 2 златне, 3 сребрне и 1.бронзану. Међу њима се посебно истичу Магдалена Луковић, ученица осмог разреда ОШ“Бранко Радичевић“ и Игор Милошевић, бруцош Економског факултета.
Председник Привременог органа општине Косовска Митровица Г-дин Александар Спирић веома је задовољан постигнутим резултатима наших младих спортиста :“ Задовољан сам што се наша деца окрећу све више спорту и здрвом животу. Веома је битно за њих што схватају да је у „здравом телу здрав дух“ и да је много битније време проводити на тренинзима и са својим вршњацима него на улици. Њихова снага и упорност су оно што је најбитније а сваки њихов успех је нова мотивација. Све честитке Магдалени и Игору уз жељу да наставе да свој град и свог тренера представе на свим будућим такмичењима, а наравно и себе, у најбољем могућем светлу.“
На скоро свим такмичењима такмичари овог клуба су освајачи златних медаља а њима преовладава жеља за успехом и показивањем стеченог знања на тренинзима са својим тренером.
Милун Миленковић, тренер овог клуба је истакао:“Јако сам задовољан својим такмичарима. На тренинзима показују
снагу и упорност а на терену све научено и жељу за победом. Наставићемо да радимо са њима а очекујемо још веће успехе.Желим да напоменем да овим првенством у Прокупљу завршавамо сезону за 2019.која је била веома успешна.“
Посебно се истиче Магдалена Луковић, која је почела да се такмичи ове године а у свих пет мечева колико их је до сада имала освојила је пет злата , и то четири прекифом-нокаутом и један на бодове. Веома је важно истаћи и да обзиром да је пионир када нема своје вршњакиње такмичи се са старијим такмичаркама-кадеткињама.

Служба за односе са јавношћу

2

Comments are closed.