Новости

Матурска парада у Косовској Митровици

Матурска парада у Косовској Митровици

Манифестација „Плес са Европом-матурска парада“ одржала се данас  на платоу иза Средње техничке школе „Михаило Петровић Алас“. Ове године било је око 250 матураната свих средњих школа на територији општине Косовска Митровица. Покровитељ овогодишњег матурског плеса је Привремени орган Општине Косовска Митровица, у то име тачно у 12.00  часова председник Општине је отворио и поздравио све матуранте честитавши им привођење краја средњег образовања.

„С обзиром на то да сте дошли до самог краја средњег образовања желим да вам честитам и желим да се и даље образујете на простору наше општине и јужне српске покрајине. Верујемо да је данашња слика потврда да Косовска Митровица има бољу и перспективнију будућност, а та будућност припада вама и заједно ћемо је градити за време које долази. Будите истрајни, будите ту где јесте и желимо вам срећно у данашњем исказивању игре и нека цео живот буде у позитивнијем смислу.“

 

 

 

 

Ученике су за наступ, који су оратили њихови суграђани, оријатељи и родбина, припремала плесна група“Street dance“ a кореографије су научили за веома кратко време.

Comments are closed.

Copyright & design reserved to: PATRO© 2015