Новости

Космет-фест

Космет-фест

Синоћ  је у просторијама општине Председник Привременог органа Општине Косовска Митровица Г-дин Александар Спирић угостио признатог естрадног уметника Ацу Пејовића ,иначе учесника другог по реду Космет-феста. Том приликом Председник се обратио медијима истакавши значај овог догађаја за сам народ на Косову и Метохији. Том приликом се захвалио уваженом госту:“Господин Аца Пејовић је један од признатијих уметника на овом естрадном небу,човек који се пуног срца и душе одазвао већ на први позив.Част нам је и задовољство што можемо да га угостимо и уживамо у његовим песмама.Иако је било много препрека на граничном прелазу Аца је успео све то да превазиђе и дође нам вечерас. Иначе град Косовска Митровица је град племенитости и жеља да се угоди  који у њему живе и који га посећују и што више олакша живот нашим грађанима којих на овако малом простору има око 25000. Општина Косовска Митровица се труди да свима помогне колико је то у могућности а уз стручно усавршавање и оспособљавање и запослење многима је решила и стамбено питање а то ће чинити и у наредном периоду.Наиме,у плану  је изградња још неколико зграда којима   би     обезбедила –кров над главом-младим брачним паровима.  Све то не бисмо могли да постигнемо без подршке и помоћи Владе Републике Србије и Директора Канцеларије за     Косово и Метохију Г-дина Марка Ђурића у овом тешком и турбулентном времену за сав српски народ на овим просторима.

Председник је најавио  богато културно лето и још много естрадних уметника из Србије.

За овај Космет-фест општина Косовска Митровица је обезбедила пола милиона динара,а сав прилог који се сакупи од овог концерта биће намењен Народној кухињи у Новом Брду.

Најбитније је сачувати јединство.“

Затим се медијима обратио и Аца Пејовић речима: „Срећан сам што сам овде са вама вечерас. И истина је да сам се одазвао пуног срца и чинићу то сваки пут када ме позовете.Ми,у матици Србије не знамо баш у потпуности како ви овде живите.Знамо само оно што чујемо путем медија,али вам ја говорим у име своје породице и своје лично име да сам са вама и да се надам да ће се све ускоро решити и да ћете моћи и ви да живите као сви ми по Србији и шире.“Своје излагање је завршио :“Ја овог човека први пут видим вечерас,али мислим да сте правог одабрали и изгласали за свог представника  и Председника. Ја сам у њему видео толико љубави према свима вама и самој Митровици и будите поносни и на њега и на свој избор.“

Немања Бишевац се у име организатора захвалио Председнику Привременог органа и Аци Пејовићу као и члановима Магла бенда,а наши суграђани су могли да уживају у музици локалних и ди-џејева из Србије као и у песмама Магла бенда и Аце Пејовића.

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

Copyright & design reserved to: PATRO© 2015