Новости

Изградња нових стамбених јединица

Изградња нових стамбених јединица

Председник Привременог органа општине Косовска Митровица данас је, са члановима стамбене комисије обишао једну од локација на којој се гради нова стамбена јединица- у Колашинској улици.

Овом приликом председник Александар Спирић је истакао :” Изградња нових стамбених јединица су још један  у низу резултата одговорне политике коју води председник Републике Србије Александар Вучић и који на сваки наш захтев да се српском народу омогући останак на овим просторима одговара позитивно. Наш циљ је да обезбедимо младим брачним паровима са више деце останак и опстанак на овим просторима, а оно што нам је сада, у овим тешким временима неопходно је јединство,солидарност и слога. Ми градимо радујући се што број новорођене деце у Косовској Митровиц расте и надајући се да ће сваки од њих наћи уточиште на овим просторима.”

Како је председник Спирић рекао у току су радови на изградњи 82 стамбене јединице ,на више локација у граду, чији се завршетак радова очекује за највише месец ипо дана. За  изградњу ових зграда држава Србија је издвојила преко 300 милиона динара.

Конкурс за доделу 82 стана  биће објављен 02.септембра а рок за пријаву докумената је 30 дана . Документа се предају Писарници општине Косовска Митровица.

 

Служба за односе са јавношћу

 

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©