Новости

Донација мотокултиватора породици Деновић

Донација мотокултиватора породици Деновић

Мештанин села Суви До, данас је добио мотокултиватор , донацију  Привременог органа општине Косовска Митровица, а све у оквиру свеобухватног пакета помоћи који се спроводи на иницијативу председника Вучића.

Председник Привременог органа општине Косовска Митровица- Александар Спирић , данас је посетио породицу Деновић и уручио им мотокултиватор. Овом приликом он је истакао :“ Задовољство је када видим да је нешто што донирамо отишло у праве руке и да ће се са тим радити и побољшати пољопривреда овог домаћинства. Данас смо  у једној честитој и вредној  породици, породици  домаћина који своје домаћинство одржавају , јер им је циљ да остану ту где су, зато и улажу у  имање а ми смо ту да им помогнемо колико год смо у могућности. Ми ћемо наставити да обилазимо домаћинстав и потрудити се да сваком донирамо оно што му је заиста потребно. У сарадњи са Канцеларијом за Косово и Метохију и Владом Републике Србије, издвојили смо додатна средства која ћемо уложити у куповину пољопривредних машина.“

Србољуб Деновић се у име породице Деновић захвалио председнику  Спирићу на донацији рекавши да ће им ова донација много помоћи у даљем раду и одржавању домаћинства.

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©