Новости

Дочек за златну Наталију

Дочек за златну Наталију

На централном Тргу кнеза Лазара данас је уприличен свечан дочек Наталији Савић-Чупки која је на Светском јуниорском првенству у кик-боксу,одржаном у Италији,освојила златну медаљу.

Окупљенима се обратио најпре заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Душан Козарев који је истакао колико су Срби на Косову борбен народ, колико је цео њихов живот борба а сада су богатији за још једног борца, Наталију Савић, која је донела злато свом граду.

Најзаслужнији за оволики успех наше Наталије свакако је тренер кик-бокс клуба „028“ Марко Божовић који се, видно поносан, захвалио Наталији на труду и пожртвованости. Пожелео јој је златну медаљу и следеће године.

  Председник Привременог органа Општине Косовска Митровица Александар Спирић је рекао : „Поносан сам што сам председник града који је златан, поносан сам што имамо једно овакво благо а желим да их буде још више. Хвала ти Наталија што си донела злато после 21.године у наш град, поносни смо што  си наша Митровчанка.“

Потом јој је уручио чек и цвеће као мали знак пажње за освојено злато, обећавши да ће Привремени орган наставити увек и свуда да поджава младост и спортисте јер су они амбасадори здравог и нормалног живота.

Наталија Савић-Чупка се захвалила свима који су дошли, захвалила се својој породици, свом тренеру и свима који су јој помогли да постигне ово што јесте. Затим је подигла пехар као круну свог досадашњег успеха и труда.

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

Copyright & design reserved to: PATRO© 2015