Новости

Дочек православне 2019.године

Дочек православне 2019.године

На Тргу кнеза Лазара, у недељу,13.01. ће бити уприличен дочек православне Нове године.

Привремени орган Општине Косовска Митровица , и ове године традиционално обележава дочек Нове 2019.године по јулијанском календару. Тога дана ће Косовска Митровица, иначе град раширених руку и за случајног пролазника и за путника намерника славити заједно са свим православним верницима на Тргу кнеза Лазара.

Тачно у 12 сати , у недељу , 13.01. шеталишна зона ће бити -Улица отвореног срца- кроз коју ће продефиловати аниматори  “Happy ” трупе, много наше деце која су протекле године остварила завидне резултате на многим пољима, много малишана која су са својим васпитачима учествовала у свим битним догађањима у граду,  много наших заслужних грађана… Шеталишну зону ће красити и  многобројни штандови којима се неће дозволити да се заборави наша култура и традиција, а на којима ће излагати највреднији Митровчани своју домаћу радиност.

Председник Привременог органа Општине Косовска Митровица- Александар Спирић ће  свечано отворити -Улицу отвореног срца-и  обратити се својим суграђанима .

Поред анимације за млађе, који су заправо и најбитнији, који су наша будућност и снага, Привремени орган је мислио и на оне који су жељни доброг провода и добре музике. За све њих биће уприличен концерт Звезда Гранда : Биљане Сечивановић и Марка Гачића уз пратњу оркестра Дејана Грујића, а који ће почети у 21 сат. Уз фантастичне извођаче уживаћемо све до поноћи када ћемо ватрометом сачекати Нову 2019.годину по јулијанском календару.

Дођите да се дружимо и заједно, како Срби то најбоље умеју и знају дочекамо српску Нову годину!

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

Copyright & design reserved to: PATRO© 2015