Новости

Дан породице у ПУ”Даница Јарамаз”

Дан породице у ПУ”Даница Јарамаз”

Светски Дан породице данас је свечано обележен и у ПУ“Даница Јарамаз“. Малишани су се заједно са својим васпитачицама потрудили да што лепше и искреније дочарају колико за њих значи породица. Тим поводом они су имали  задатак да нацртају своју породицу.Њихови радови су изложени у сутерену ове установе где су их могли погледати чланови жирија,родитељи и сами малишани.

Комисија која  је била у трочланом саставу и то: испред Општине Косовска Митровица-Дубравка Дамјановић,испред ПУ“Даница Јарамаз“- васпитач Љиљана Калаба и испред родитеља -Тијана Поповић оцењивали су дечје радове.Радови деце су били сврстани у четири категорије,по старосним групама.Из млађе васпитне групе  својим радом жири је задивила Дарија Делибашић,испред средње васпитне групе  Мартин Луковић,испред старије васпитне групе Јасмина Грујић а од предшколаца рад Дина Аџића је освојио највише симпатија чланица жирија.

У име ПУ“Даница Јарамаз“ окупљеним родитељима,деци,медијима и гостима се захвалила директорка ове установе Г-ђа Горица Јевђић-Маринковић.

Служба за односе са јавношћу

2

Comments are closed.

Copyright & design reserved to: PATRO© 2015