Новости

Дајмо граду свој допринос да би и он учинио нешто за нас

Дајмо граду свој допринос да би и он учинио нешто за нас

У ” ЈП Дирекцији за стамбени и пословни простор” данас је са директором одржао састанак председник Привременог органа општине Косовске Митровице- Александар Спирић.
“За грађане Косовске Митровице јако је битно и важно је да све институције буду на располагању и функционишу у пуном капацитету . Нама је задовољство што “Дирекција за стамбени и пословни простор” функционише и обилази грађане, тако што им конкретно и правим мерама помаже у адаптацији , санирању и свему неопходном за њихов стамбени простор, на брз и ефикасан начин. Интензитет рада мора да буде још већи и циљ нашег данашњег састанка је да будемо још заступљенији у сваком дому, јер је заједнички интерес бољитак свих грађана Косовске Митровице. И само заједнички и сложно можемо да остваримо боље резултате, а показатељ свега тога је да имамо државу Србију иза себе али и државне институције у Косовској Митровици морају да дају свој максимални допринос и у очувању самих институција али и очувању српског народа на Косову и Метохији-“нагласио је председник Спирић.
Душан Димитријевић, директор “Дирекције за стамбени и пословни простор” , након састанка је рекао: ” Ми се трудимо да свој посао обавимо најбоље што можемо, онолико колико смо у могућности. Ми сви појединчно морамо да дамо граду допринос да би он нешто учинио за нас. Зато и станари који су добили станове, имају обавезу да плаћају симболичну кирију за стан, како би тим приходима купили неки други плац или помогли неком коме је то неопходно.”

Служба за односе са јавношћу

2

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©