Menu
Новости

Ћирилични натпис „Волим Kосовску Митровицу“ у близини новог кружног тока

Ћирилични натпис „Волим Kосовску Митровицу“ у близини новог кружног тока

У склопу друге фазе изградње кружног тока на раскрсници улица Kраља Петра И и Kњаза Милоша, данас ће бити постављен натпис „Волим Kосовску Митровицу“, који ће, како се истиче, красити сам град и на тај начин испратити актуелни тренд промоције који је већ заступљен и у бројним другим градовима централне Србије, саопштено је из Привременог органа општине Kосовска Митровица.

Председник Привременог општинског органа, Александар Спирић, нагласио је да су слова на натпису ћирилична и 3Д светлећа, у укупној дужини од 17 метара.

„И овим доказујемо колико волимо свој град и своје ћирилично писмо, као и боје своје заставе. У мору најлепших фотографија Kосовске Митровице, нове разгледнице и успомене ствараће на овом месту како домаћини – грађани Kосовске Митровице, тако и нама увек драги гости, студенти из целе наше земље, и сви добронамерни људи. Да смо град великог срца и љубави показали смо свих ових година, а колико волимо свој град доказујемо и данас новим симболом који ће бити постављен“, истакао је Спирић.

Иначе, радови на изградњи кружног тока у финалној фази предвиђају и изградњу фонтане.

Укупна вредност пројекта изградње и уређења кружног тока износи 6.210.000 динара.

Средства су обезбеђена из буџета Привременог органа Општине Kосовска Митровица, наводи се у саопштењу.

Извор:Радио Контак Плус

Comments are closed.