Новости

Благодарница за исказан богољубиви труд према српском народу председнику Спирићу

Благодарница за исказан богољубиви труд према српском народу председнику Спирићу

Када је неко човек, када препозна коме је помоћ потребна, када му је вера у Бога нешто најсветије,  када изађе у сусрет а за узврат не тражи ништа, Бог и свештенство су ти који добро још бољим врате.

Председник Привременог органа општине Косовска Митровица – Александар Спирић данас је био  један од људи који су почаствовани да приме благодар од Бога, од Владике и свог свештенства. Данас је он окићен иконом Мајке Божије коју му је уручио сам епископ рашко – призренски Теодосије, рађена руком протојереја-ставрофора Милије Арсовића а која је освећена у Храму Светог Димитрија. Осим иконе, председник Спирић је богатији за Благодарницу, за исказан богољубиви труд према српском народу и Цркви православној. Њу му је уручио протојереј-ставрофор Милија Арсовић, а оба поклона су дело Црквене општине Косовска Митровица.

У раду и делу председника Александра Спирића уткана је сва љубав према православном роду, према вери у Бога и нади у боље сутра ,  у заједништву и јединству аманета светих српских предака.

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©