Новости

” Карић фондација” донирала рачунаре школама

” Карић фондација” донирала рачунаре школама

Чланови “Карић фондације” посетили су ОШ ” Свети Сава” и том приликом уручили рачунаре тој школи , а првацима књиге и поклон пакетиће у жељи да наставе да уче вредно и марљиво и сачувају своје српско име . Директор поменуте школе Миодраг Јовановић је пожелео гостима добродошлицу  том приликом  им се захваливши на посети и поклонима. Планирана је донација рачунара и осталим српским школама широм Косова и Метохије.

У част нашег највећег али и светског ума – Николе Тесле уприличена је и промоција књиге о његовом одрастању , а за коју је Симеон Бабић , који је био директор Библиотеке града Београда више од две деценије, истакао да жели да деца која читају ову књигу у њу уђу као мали а изађу као велики и умови и људи, док је директор Градске библиотеке ” Вук Караџић”- Милан Михајловић истакао да је ова књига путоказ о одрастању наших малишана.

Прошле године деци и школама са Косова И Метохије послато је преко 5000 ћириличних календара.

За све госте ученици ОШ “Свети Сава” припремили су и пригодан културно-уметнички програм изразивши тако захвалност на посети али и на томе што осећају да се ни по чему не разликују од деце из централне Србије.

  

Служба за односе са јавношћу

Фото: Контакт Плус Радио

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©