Новости

Посета Синдиката железничара Србије Косовској Митровици

Посета Синдиката железничара Србије Косовској Митровици

Поводом Видовдана и добровољног давалаштва крви Косовsку Митровицу данас су посетили представници Синдиката железничара Србије, где су имали пријем добродошлице код председника Привременог органа Општине Косовска Митровица Александра Спирића.

Са више од 50 добровољних даваоца крви Спирић је имао прилике да се упозна и пожели им топлу добродошлицу у институцију која ради по систему закона Републике Србије.

„Ови људи су на данашњи дан показали још једном да су хумани, честити и достојанствени што показује и разлог њиховог доласка. Несебично им хвала што чине за нас и у име грађана Косовске Митровице и КБЦ-а Косовске Митровице желим да се ова сарадња и даље настави, јер су препознали где је крв најпотребнија. Ви сте једни од ретких који држе ту нераскидиву братску везу између Србије и нас са Косова и Метохије“.

Испред железничара присутнима се обратио и председник Синдиката железничара Србије Перица Ђорђевић који је уручио пригодан поклон председнику Привременог органа захваливши се тим путем на гостопримству.

„У име свих радника Синдиката железничке инфраструктуре и у име читаве железнице желим да се захвалим господину Александру Спирићу на поклонима добродошлице. Од оснивања Синдиката ми смо за Видовдан  увек на Косову и Метохији како бисмо обишли манастире и при том дали крв. Надам се да ће данашње дружење бити опет нешто што ћемо запамтити као дар од Бога“.

 

Служба за односе са јавношћу

Comments are closed.

Copyright & design reserved to: PATRO© 2015