Novosti

Grad Beograd ponovo uz Kosovsku Mitrovicu

Grad Beograd ponovo  uz Kosovsku Mitrovicu

Sa tim koliko je država Srbija uz naš narod u Kosovskoj Mitrovici, kolika su nam potpora i podrška, svakodnevno pokazuju što kroz sveobuhvatni paket mera pomoći narodu na Kosovu i Metohiji, što kroz podsticajna sredstva, sredstva za izgradnju zgrada…

Ono što je iznenadilo sve nas jeste današnji postupak i donacija  zamenika gradonačelnika grada Beograda G-dina Gorana Vesića i direktora Javno komunalnog preduzeća- G-dina Marka Popadića. Danas su na adresu JKP ” Standard” stigle autocisterna za pranje ulica i transport tehničke vode i kamion za odnošenje smeća.

Ono o čemu se skoro pričalo , a što je našem gradu bilo neophodno, danas je sprovedeno u delo, sasvim neočekivano.

Još jedan u nizu dokaza da nismo sami, da se svaka naša potreba prepozna , da se svaki problem , u najkraćem roku reši.

“Velika zahvalnost G-dinu Vesiću i gradu Beogradu kao i G-dinu Popadiću za celokupno angažovanje, pomoć i podršku.

Jedino što ostaje jeste da sačuvamo  boje naše zastave, naše institucije učinimo održivim, ojačamo  naše jedinstvo, odlučnost i spremnost da ostanemo tu gde jesmo, jer znamo da nismo sami , ni zaboravljeni ni ostavljeni.

Vlada Republike Srbije , predsednik Vučić i Kancelarija za Kosovo i Metohiju, na čelu sa direktorom Markom Đurićem, su naš putokaz i snaga”- rekao je predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica- Aleksandar Spirić.

 

Služba za odnose sa javnošću

Comments are closed.

PATRONIKA | Web solutions & Digital marketing 2019 ©